Conjoint Analytical Methods - Tudorache, Octavia-Andrea
Conjoint analýza môže poskytnúť základ, ktorý je schopný určiť vplyv pôvodu výrobkov na spotrebiteľské nákupné rozhodnutie. Popis procesu a jeho typov. Skúmanie, ktorý z týchto typov analýz prináša najlepší výsledok.