China's Involvement in Latin America and the Caribbean Energy Sector - Jančovič, Peter, 1995-
Hospodárske zapojenie Číny v Latinskej Amerike a Karibiku prostredníctvom prítomnosti Číny v energetickom sektore Latinskej Ameriky a Karibiku. Čínsko-latinskoamerické a karibské vzťahy od roku 2000. Energetický sektor Číny, Latinskej Ameriky a Karibiku. Obchod medzi Čínou, Latinskou Amerikou a Karibikom, investičné aktivity Číny v regióne.