Priorizácia optimalizácie zdrojov návštevnosti vybraných webových stránok cestovného ruchu - Kuchta, Martin, 1990-
Identifikácia najdôležitejších zdrojov návštevnosti vybraných webových stránok cestovného ruchu. Najrelevantnejšie primárne, sekundárne a terciálne zdroje návštevnosti. Priorizovanie a optimalizácia marketingových aktivít pre posilnenie pozície relevantných zdrojov návštevnosti.