<Le > comportement du consommateur dans le domaine des produits alimentaires bio face au défi de la consommation responsable. Le cas de la Slovaquie et de la France. - Lessassy, Leopold
Zvýšenie povedomia o spotrebe biopotravín. Skúmanie postojov a správania pre kúpe daných potravín. Špecifikácia hodnôt zodpovednej spotreby integrovaných do myslí a správania spotrebiteľov.