China-EU Foreign Trade Relations and Their Perspectives on the Basis of the Belt and Road Initiative - Družbacká, Barbora, 1995-
Vývoj zahraničného obchodu EÚ s Čínou v rámci ich najväčšieho obchodného partnera - EÚ. Vývoj obchodu s tovarom v obchode medzi Čínou a EÚ v rokoch 2009 až 2019 a súčasná územná štruktúra vzájomného obchodu. Najvýznamnejšia čínska spolupráca v rámci iniciatívy s najdôležitejšími ekonomikami EÚ - Nemecko, Holandsko a Taliansko.