Marketing on Social Media and Consumer Involvement in Design Process - Garasová, Petra, 1993-
Spotrebiteľské využitie sociálnych médií. Zapojenie spotrebiteľa do procesu návrhu ako súčasť marketingu. Sociálne médiá ako súčasť marketingovej komunikácie.