Attitudes to Health Information and Pharmaceutical Products and Related Consumer Behaviour of Generations - Loydlová, Miroslava
Zdraviu prospešné spotrebiteľské správanie obyvateľov Slovenska. Zdravotná starostlivosť, zisťovanie postojov k zdrojom informácií o zdraví a farmaceutických výrobkoch a vnímanie druhov reklamy na farmaceutické výrobky. Správanie spotrebiteľa pri nákupe farmaceutických výrobkov.