Online autentické texty vo vyučovaní obchodnej angličtiny – praktický náhľad - Pavlíková, Žaneta, 1973-
Praktické využitie autentických textov online vo výučbe angličtiny na konkrétne účely, najmä v terciárnom sektore vzdelávania. Otázka autenticity na hodinách anglického jazyka a praktický obraz o možnostiach, ktoré ponúka široká škála autentických textov online. Použitie autentických online textov ako nástroj pre dosiahnutie komunikačnej situácie vo výučbe cudzieho jazyka, ktorú je možné transformovať na autentickú komunikačnú situáciu pod vedením učiteľa.