Metodika analýzy dôsledkov prechodu vykazovania z US GAAP na IFRS - Bagiová, Alexandra, 1994-
Výsledky parciálneho výskumu problematiky dôsledkov prechodu finančného vykazovania z US GAAP na IFRS v podmienkach konkrétnej nadnárodnej spoločnosti. Kľúčové hypotézy hlavného výskumu dôsledkov prechodu z US GAAP na IFRS.