Effective Use of the Price Differentiation Strategy in Price Management - Kintler, Jakub, 1979-
Predpoklad, že vo vnútornom prostredí spoločnosti musí byť vytvorený proces zabezpečujúci spoľahlivé rozhodnutia v oblasti riadenia cien správnym nastavením stratégie cenovej diferenciácie a jej taktiky. Identifikácia vzťahu medzi účinnou implementáciou stratégie diferenciácie cien a ďalšími organizačnými parametrami týkajúcimi sa riadenia cien.