Pure Junk dizajn, funkčnosť, recyklácia - Procházková, Katarína, 1983-
Založenie a charakteristika spoločnosti Pure Junk Design. Segment zákazníkov. Silné a slabé stránky startupu Pure Junk. Tržby a zisky spoločnosti.