Vnímanie a správanie študentov k udržateľnosti - Garasová, Petra, 1993-
Správanie a postoje študentov k udržateľnosti v prostredí Ekonomickej univerzity v Bratislave prieskumom prostredníctvom metódy štandardizovaného dopytovania, zameraného na študentov EUBA s 51 respondentmi. Vyhodnotenie údajov pomocou popisnej štatistiky, grafov a krížovej tabuľky. Rozdiely medzi vybranými segmentačnými kritériami a deklarovaným správaním. Analýza vzťahu vybraných premenných a vnímania EUBA ako šetrnej inštitúcie k životnému prostrediu. Určenie vzájomného vzťahu pomocou matematicko-štatistickej metódy výpočtu regresnej analýzy.