Čo nového v zákone o účtovníctve č. 431/2002 Z. z. v roku 2020? - Krišková, Petra, 1981-
Novelizácia zákona o účtovníctve v roku 2019 zákonmi č. 363/2019 a č. 390/2019 Z. z. s jednotlivými novelizovanými zneniami zákona nadobúdajúcich účinnosť k 31. 12. 2019, 1. 1. 2020 a 1. 10. 2020. Veľkostné kritériá pre povinný audit individuálnej účtovnej závierky. Audit súladu údajov vo výkaze vybraných údajov s účtovnou závierkou zostavenou podľa IFRS. Spoločenská zodpovednosť vo výročnej správe. Účtovné jednotky, ktoré uvádzajú vo výročnej správe informácie o politike rozmanitosti. Dodatočná likvidácia. Uzavretie účtovných kníh pri zastavení konkurzného konania a pri výmaze účtovnej jednotky.