Nariadenia pre oblasť účtovníctva prijaté v Európskej únii s účinnosťou od 1. 1. 2019 a neskôr - Mokošová, Daša, 1979-
Prehľad zmien v účtovnej legislatíve z dôvodu novelizácií smerníc a nariadení Európskej únie pre ich prijatie členskými štátmi EÚ do svojej účtovnej legislatívy. Nariadenia Komisie (EÚ) v súlade s nariadeniami Európskeho parlamentu a Rady z rokov 2017, 2018 a 2019 v kontexte prijímania IFRS a IAS.