Klasifikácia konkrétnych finančných aktív s predčasným splatením v súlade s nariadením komisie (EÚ) č. 2018/498 s účinnosťou od 1. 1. 2019 a neskôr - Mokošová, Daša, 1979-
Úprava klasifikácie konkrétnych finančných aktív s predčasným splatením podľa nariadenia Komisie (EÚ) č. 2018/498, ktorým sa v súlade s nariadením Európskeho parlamentu a Rady (ES) č. 1606/2002 prijímajú určité medzinárodné účtovné štandardy (IFRS 9 „Finančné nástroje“). Novela IFRS 9 a zmeny v obsahu predmetného štandardu.