Všeobecné ustanovenia o zisťovaní základu dane vybrané zmeny účinné po 1. januári 2020 - Mateášová, Martina, 1979-
Novela zákona o dani z príjmov a doplnenia ustanovení v § 17, ktorý vymedzuje príjmy resp. sumy, o ktoré sa upravuje základ dane. Doplnenie príslušného ustanovenia o kategóriu dlhodobého finančného majetku po úprave s účinnosťou od 1. januára 2020 a zmeny ohľadom základu dane. Výdavky (náklady) zahrnované do základu dane len po zaplatení. Zmeny s účinnosťou od 1. januára 2021.