Odpisovanie – vybrané zmeny účinné po 1. januári 2020 - Vašeková, Miroslava, 1978-
Zmeny v odpisoch hmotného a nehmotného majetku novelou zákona o dani z príjmov s účinnosťou od 1. januára 2020 a 1. januára 2021.