Air-Rail Combined Transport of Goods within European Countries - Minárik, Marek
Vyhodnotenie a posúdenie možnosti kombinovanej prepravy tovaru so zvláštnym zameraním na netradičné prepojenie spôsobov leteckej a železničnej dopravy. Dva aspekty - aspekt ekologických a udržateľných dopravných a logistických riešení a geografický aspekt, ktorý sa zameriava na región EÚ 27 (okrem Malty) a Spojené kráľovstvo.