Mzdové zvýhodnenia v roku 2020 - Meluchová, Jitka, 1965-
Mzdové zvýhodnenia upravené zákonom č. 311/2001 Z. z. Zákonníka práce v znení neskorších predpisov. Práca v sobotu, v nedeľu a nočná práca. Životné minimum podľa zákona č. 601/2003 Z. z. o životnom minime, stav hmotnej núdze a klasifikované sumy životného minima platné k 1. januáru 2020. Daňový bonus na dieťa v roku 2020. Sadzba dane z príjmov zo závislej činnosti v roku 2020 a nezdaniteľná časť základu dane. Výkon ročného zúčtovania.