Zmeny v obchodnom zákonníku pre obchodné spoločnosti - Meluchová, Jitka, 1965-
V novembri 2019 bol novelizovaný Obchodný zákonník a to zákonom č. 390/2019 Z. z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 513/1991. Cieľom zmien, ktoré vyplynuli z Programového vyhlásenia vlády SR je ochrana najmä malých a stredných podnikateľov, boj proti daňovým podvodom a vytvorenie podmienok na potieranie nečestných praktík pri likvidácii obchodný spoločností.