What Business Characteristics Angel Investors Prefer When Evaluating Business Proposals? - Hanák, Róbert, 1979-
Obchodné návrhy a nápady podnikateľov žiadajúci o anjelské investície hodnotené investormi. Preskúmanie 310 obchodných návrhov zamietnutých investormi a definovanie uprednostňovaných obchodných charakteristík.