Recyklácia a využívanie obehových materiálov v krajinách V4 - Lacko, Roman, 1988-
Analýza mier recyklácie komunálneho odpadu, obalových materiálov a miera využívania obehových materiálov v ekonomike. Krajiny Vyšehradskej štvorky – Slovensko, Česko, Maďarsko a Poľsko v období rokov 2010 až 2017. Krajiny síce výrazne zlepšujú úroveň recyklácie, avšak pomerne výrazne stagnuje miera využívania obehových materiálov v cirkulárnej ekonomike.