Platnosť Okunovho zákona v podmienkach Slovenskej republiky - Harman, Jakub, 1996-
Nezamestnanosť ako makroekonomický problém. Vývoj nezamestnanosti na Slovensku v rokoch 1997-2020. Vzťah medzi mierou nezamestnanosti a reálnym hrubým domácim produktom v Slovenskej republike. Okunov zákon v podmienkach Slovenskej republiky.