Values of Macroeconomic Indicators before the Impact of the Pandemic in the EU - Potoma, Radoslav, 1992-
Makroekonomické ukazovatele krajín Európskej únie, konkrétne krajín Nemecka a Slovenska pred vznikom globálneho koronavírusu COVID-19. Jednotlivé ukazovatele poukazujú na obrovské rozdiely medzi oboma krajinami. Tieto dve krajiny úzko spolupracujú na hospodárskych činnostiach, najmä v automobilovom priemysle, Slovensko sa stále označuje iba ako montážna dielňa pre nemecké komponenty pre výrobu automobilov.