Využitie biomasy na výrobu elektrickej energie - Dittelová, Klaudia
Súčasný stav využívania biomasy na výrobu elektrickej energie na území Slovenskej republiky a predovšetkým v tepelnej elektrárni Vojany a možné riešenia, ktoré by prispeli k jeho rozšíreniu. Štandardné využitie drevnej štiepky a sledovanie cien energetických nosičov, ako je zemný plyn, drevná štiepka, či čierne uhlie. Možnosti využitia biomasy vo forme slnečnicových peliet pri nábehu fluidného kotla.