Životná úroveň domácností v Slovenskej republike - Antalová, Mária, 1952-
Životná úroveň a bývanie na Slovensku. Skúmanie životnej úrovne a ekonomickej situácie domácností na Slovensku. Štruktúra domácností v SR, komparácia životnej úrovne domácností bez závislých a so závislými deťmi, vybavenosť domácností predmetmi dlhodobej spotreby, schopnosť platiť zvyčajné výdavky a finančná záťaž domácností platiť celkové náklady za bývanie.