Content and Language Integrated Learning (CLILl) Method in the ESP Tuition Process in Slovak Educational System with Specific Focus on the University of Economics in Bratislava - Krajčík Danišová, Sonia, 1981-
Metóda CLIL ako trend nového milénia po celom svete. Komplexný prehľad základných prvkov CLIL s jasnými argumentmi na špecifiká tohto moderného prístupu k jazyku v oblasti vzdelávania. Teoretické ale i pedagogické zázemie CLIL z viacerých perspektív, jednak z pohľadu vyučujúceho, ale aj študenta.