Štruktúrne zmeny pracovnej sily v priemyselnej výrobe vplyvom industry 4.0 - Rievajová, Eva
Dopady Industry 4.0 na sektor priemyslu v Slovenskej republike so zameraním sa na zmeny v štruktúre pracovnej sily. Zmena v štruktúre zloženia pracovnej sily v priemysle Slovenskej republiky. Zmena v štruktúre odmeňovania pracovnej sily v priemysle Slovenskej republiky. Produktivita práce v priemysle Slovenskej republiky.