Podpora simulácie sociálneho podnikania v predmete cvičná firma - Velichová, Ľudmila
Prínos koncepcie cvičnej firmy pre podporu podnikania absolventov. Sociálne podnikanie ako zameranie činnosti cvičnej firmy. Špecifiká procesu založenia sociálneho podniku v predmete cvičná firma.