Teoretické prístupy k faktorom podmieňujúcim úspešnosť startupov - Bruothová, Michaela, 1979-
Meranie inovačnej aktivity slovenských podnikov na makroekonomickej úrovni. Zhodnotenie vývoja postavenia Slovenskej republiky v indexoch slúžiacich na hodnotenie konkurencieschopnosti krajiny, ako aj zhodnotenie jej inovatívnosti prostredníctvom nasledovných indexov: Globálny index konkurencieschopnosti, Globálny inovačný index a Európske inovačné skóre.