Domácnosti a ich sociálno-ekonomická situácia v Slovenskej republike - Vidová, Jarmila, 1967-
Ekonómia domácností. Bývanie a kvalita bývania. Vývoj priemernej mesačnej mzdy v SR a vývoj priemerných cien nehnuteľností v SR a krajoch SR. Miera záťaže obyvateľstva nákladmi na bývanie v EÚ podľa typu domácnosti.