Dôchodková gramotnosť pracovníkov v školstve - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Dôchodková gramotnosť ako súčasť finančnej gramotnosti zodpovedných jedincov. Princípy výpočtu starobných dôchodkov. Stratégia fungovania a riziká dôchodkového sporenia v druhom a treťom pilieri.