Selected Voluntary Tools of Environmental Policy of Sustainable Consumption and Production - Boorová, Brigita, 1979-
Základné charakteristiky pojmov a predstavenie vybraných dobrovoľných nástrojov environmentálnej politiky v rámci Európskej únie a Slovenska. Schéma Európskeho spoločenstva pre environmentálne manažérstvo a audit (EMAS – Eco-Management and Audit Scheme). Environmentálne označovanie produktov alebo služieb a zelené verejné obstarávanie.