Výchova k podnikaniu v rámci rodinného podnikania - Gajdová, Denisa, 1977-
Význam podnikateľského vzdelávania v rodinnom podniku. Podpora, vzdelávanie a základy získavania vzdelávania v rodinných podnikoch. Vzdelávanie novej generácie v rodinných podnikoch. Analýza slovenského podnikateľského prostredia a situácia vo vzdelávaní v rodinných firmách na Slovensku.