Aktuálny stav elektromobility v Slovenskej republike - Rehák, Róbert, 1984-
Skúmanie povedomia ľudí v téme elektromobility v Slovenskej republike a ich záujmu o elektromobilitu, odporúčania na zvýšenie záujmu o elektromobilitu pre spotrebiteľov. Divízie elektromobilov a ich výhody a nevýhody.