Elektromobilita a budúcnosť dopravy - Jankovič, Michal, 1993-
Elektromobilita ako budúcnosť dopravy. Cenová dostupnosť elektromobilov. Infraštruktúra pre elektromobily. Distribúcia nabíjacích staníc. Potreby investícií v oblasti elektromobility. Batérie a dopad elektromobilov na životné prostredie.