Spotrebiteľské správanie a elektromobilita - Hanuláková, Eva, 1964-
Kľúčové pojmy environmentálneho marketingu so zreteľom na spotrebiteľské správanie a segmentáciu trhu a platforma pre dôkladné poznanie zákazníkov z pohľadu producentov elektromobilov. Možnosti a aplikácie popísaných kategórií a nástrojov v podmienkach elektromobility.