Pohľad slovenského spotrebiteľa na elektromobilitu - Orgonáš, Jozef, 1957-
Elektromobilita, súčasný stav a trendy. Prehľad celkových nákladov vlastníctva podľa typu automobilu. Porovnanie nástrojov podpory elektromobility v Európe. Pohľad slovenského spotrebiteľa.