Aktuálne trendy v oblasti Influence marketingu - Korytinová, Kristína, 1995-
Marketing v digitálnom prostredí – „influence marketing“. Charakterizovanie súčasných trendov predmetnej problematiky pomocou grafického zobrazenia. Rozvoj predaja a zisku spoločností pomocou stratégie e-reputácie na internete. Rýchle zaradenie influence marketingu medzi najlepšie možnosti digitálneho prostredia pre spoločnosti a značky. Získanie viditeľnosti u spotrebiteľov a podpora predaja. Charakterizovanie influencerov vyskytujúcich sa na sociálnej sieti Instagram. Definovanie rôznych typov influencerov a ich komparácia na základe zamerania profilu a počtu kampaní.