Umelá inteligencia a robotizácia a ich potenciál vo zvyšovaní kvality služieb v logistických centrách - Daňo, Ferdinand, 1959-
Príležitosti a hrozby vyplývajúce z vývoja a implementácie prvkov umelej inteligencie a robotizácie do podnikových činností, ich potenciál vo zvyšovaní kvality služieb vo vybraných logistických centrách. Umelá inteligencia na Slovensku a jej vplyv na spoločnosť, strojové učenie.