Obchodné príležitosti v oblasti cirkulárnej ekonomiky na Slovensku - Palušková, Hana
Súčasné postavenie Slovenskej republiky vo vzťahu k vybraným ukazovateľom obehového hospodárstva a analýza obchodných príležitostí plynúcich z prechodu krajiny na obehové hospodárstvo. Výber dát s najvyššou výpovednou hodnotou prostredníctvom abstrakcie. Komplexný prehľad 5 vybraných indikátorov cirkulárnej ekonomiky a ich grafické znázornenie a porovnanie s priemerom EÚ(27). Hodnotenie cirkulárnej ekonomiky a jej postavenia v hospodárstve SR. Identifikovanie základných dimenzií a subdimenzií obehového hospodárstva a poukazovanie na možné obchodné príležitosti obehového hospodárstva v SR.