Factors of Sustainability in Automotive Sector - Hojdik, Vladimír, 1992-
Zhodnotenie aktuálnej problematiky v oblasti automobilového priemyslu s ohľadom na aspekty jeho trvalo udržateľného rozvoja. Vymedzenie faktorov udržateľnosti a možnosti aplikácie princípov udržateľnosti do podnikov v sektore automotive na základe vedeckých výskumov. Kľúčové aspekty udržateľnosti v podnikoch automobilového priemyslu (identifikácia možností podniku, hodnotenie realizovaných aktivít, reporting hodnotiacich aktivít a vytvorenie akčného plánu).