Asem Eco-innovation Index (ASEI) - Hrušovská, Dana, 1964-
Štruktúra a vyvíjajúce sa trendy ekologických inovácií medzi členskými štátmi ASEM (Asia-Europe Meeting) v Európe a v Ázii. Sledovanie vyvíjajúcich sa trendov ekologických inovácií za sledované obdobie krajín V4 a krajín s najvyšším skóre v roku 2018. Štruktúra Indexu ekologických inovácií Ázijsko-európskeho stretnutia (ASEM Eco-Innovation Index – ASEI) a vybraných krajín podľa stanovených kritérií na základe materiálov orgánov Európskej únie či Európskej komisie a výročných správ ASEM-u a Centra ekologických inovácií MSP Ázijsko-európskeho stretnutia (ASEM SMEs Eco-Innovation Center – ASEIC).