Caminga Nechce sa vám prať, žehliť, alebo upratovať? - Tarišková, Natália, 1973-
Caminga, s. r. o. a vznik podniku a ponúkaná služba - pranie a žehlenie. Kľúčoví zákazníci a podmienky registrácie používateľov. Tržby a zisky podniku.