Protection of the Sustainability of Digital Competition - Matušovič, Martin
Analýza vnímania vybraných nástrojov na ochranu hospodárskej súťaže vo vzťahu k unikátnemu zariadeniu a k dominantnému postaveniu duševného vlastníctva na základe online výskumných údajov za obdobie 2015 – 2018. Štatistické spracovanie vnímania respondentov z rôznych regiónov anonymne bez uvedenia veku či odvetvia ich pôsobenia. Korelácia vzájomných vzťahov vybraných parametrov. Identifikácia väzieb medzi časťami celku, ich komplementárnosti a dopadu. Vykonanie popisnej štatistiky, testov, ANOVA a korelačnej analýzy.