Sustainability Protection of Selected Copyright Risks during a Life Cycle - Matušovič, Martin
Analýza vybraných rizík závislostí niektorých typov plagiátorstva, kreativity a digitalizácie a ich vzájomných závislostí či asociácií na základe názorov anonymných respondentov v období 2009 – 2019 v online priestore na území Slovenskej republiky z rôznych regiónov. Priame a nepriame závislosti medzi parafrázovaním, formami plagiátorstva, digitalizáciou, neoprávneným parafrázovaním a plagiátorstvom, doslovným kopírovaním, literárnou krádežou, parazitným plagiátorstvom a kreativitou.