SuperScale zdokonaľovanie počítačových hier až na hranicu ich možností - Slávik, Štefan, 1955-
SuperScale, s. r. o. ponúka zvyšovať príjmy tvorcov a vydavateľov digitálnych produktov - mobilných hier. Zisky a tržby podniku.