Pygmalios analýza správania zákazníkov v reálnom čase - Slávik, Štefan, 1955-
Pygmalios ako cenovo dostupné a efektívne technologické riešenie navigácie vnútri objektov a sledovania pohybu návštevníkov v predajni. Softvér detailne analyzujúci pohyb a nákup návštevníkov v tradičnej predajni. Správanie zákazníkov. Tržby a výnosy podniku Pygmalios, s.r.o..