ui42 všetko pre e-obchod - Slávik, Štefan, 1955-
ui42, s. r. o. poskytujúce služby a produkty potrebné pre podnikanie vo virtuálnom (online, internetovom, elektronickom) prostredí. Pomoc e-obchodom expandovať za hranice. Testovanie použiteľnosti webov, mobilné testovanie - UX. Výkonnostný online marketing. Rozvoj, tržby a zisky podniku ui42, s.r.o..