People Ecosystems Otvárame ženám dvere do sveta IT - Tarišková, Natália, 1973-
Start-up People Ecosystems, s. r. o.. Cieľom je pomôcť startupom a rastúcim podnikom IT riešiť ich problémy spojené so zložitou situáciou na trhu práce. Program poskytuje účastníčkam komplexný prehľad o informačných technológiách a posilniť ich digitálne zručnosti. Zisky a tržby podniku.